Kompetencer

Ved at kombinere analyse, strategi, kreativitet, design og udvikling, skaber vi positiv gennemslagskraft for ambitiøse brands, som ønsker at opnå målbar afkast.

Strategisk brancheindsigt

Vi arbejder med en bred vifte brancher og industrier, som alle ønsker at skabe den bedst mulige kundeoplevelse. Vores data-drevne tilgang har beriget os med unik viden om målgruppens adfærd og behov hos de enkelte brancher, og qua vores erfaring og værdifulde data-indsigt, kan vi gøre en forskel for dit brand.

 • Interiør & møbler

  Pris er ofte et afgørende parameter for brugerne, når de handler. Vi hjælper dig med at konkurrere på andre parametre end netop pris, så du kan vinde i det lange løb.

 • Fashion og tekstil

  Med erfaring fra nogle af Danmarks hurtigstvoksende fashion brands ved vi, hvad der skal til for at skabe et skalerbart fundament og for at skille sig ud i et konkurrencepræget marked

 • Industri og produktion

  Har I det optimale tekniske set-up, så I kan skalere udover landets grænser, uanset virksomhedens størrelse?

 • Skønhed & beauty

  Drømmer du om at erobre beauty-industrien og opnå en top-of-mind placering hos din målgruppe? Vi sørger for, at der er en rød tråd i din identitet, emballage og webshop.

 • Vin & alkohol

  Som vin-købmand er det sjovere at sælge én hel kasse vin til en kunde, istedet for en enkel flaske. Vi har indsigt i branchen og kan hjælpe dig med at udfordre markedslederne. Se vores Shopify-case med øl-specialisten, Kihoskh.

 • Bureau- og konsulenthuse

  Vi fungerer ofte som underleverandør til reklame- og webbureauer, som ønsker høj kvalitet og hurtig eksekvering på deres opgaver.

Har du brug for hjælp til dit projekt? Lad os tage en uforpligtende snak.