Food Solutions A/S

Skræddersyet webshop til fremvisning af produktsortiment og produktion

Food Solutions

01. Fakta

 • Kunde

  Food Solutions A/S

 • CMS

  Shopify

 • Website

  www.foodsolutions.dk

 • Service

  Webdesign, Webudvikling

 • Markeder

  Danmark

 • Stiftet

  Grundlagt i 2004 og lanceret redesign i 2020

02. Udfordringen

Hvordan øger man salg og branding i en stor B2B-produktionsvirksomhed?

Food Solutions er en innovativ og trendy virksomhed med fingeren på pulsen, som siden 2004 har udviklet fødevarer og dertilhørende emballage med fokus på kvalitet, miljø og lækre smagsoplevelser. De formår til perfektion at balancere det traditionelle købmandsskab og det moderne marketing mindset i deres egne brands og et væld af velkendte private labels.

Food Solutions ville gerne skabe en moderne platform for deres B2B-kunder. En online platform, hvor kunderne kunne placere ordrer. De havde manuelle tidsrøvere i webshoppen, der stjal alt for meget tid fra forretningen, men heldigvis fandtes der en løsning. Ved at automatisere alle manuelle processer, som eksempelvis fakturaudsendelse, tilbudsgivning og manuelle pakkelister, kunne de skalere forretningen til et nyt plan med en digitaliseret version.

03. Koncept & Løsning

Øget brandværdi og user experience med brugervenligt og moderne setup

Øget brandværdi og user experience med brugervenligt og moderne setup

I November 2019 påbegyndte vi vores samarbejde med Food Solutions. Noget af det første, vi lagde ud med, var en workshop omhandlende Food Solutions værdier og identitet. Workshoppen gav os et indblik i, hvem Food Solutions er, og hvilket signal de gerne vil sende udadtil. Alle indsigter blev kogt ned til en visuel præsentation, som vi senere hen udviklede ud fra.

Food Solutions gamle setup var støvet og uoverskueligt at navigere rundt i, hvilket både påvirkede de administrative opgaver, arbejdsgange og user experience i negativ grad. Derfor har vi skræddersyet et nyt setup i Shopify med alle standardfunktioner og forbedret user experience markant ved bestilling af varer i sortimentet, da det er blevet nemmere for Food Solutions og kunderne at navigere rundt og se kategorier, varedeklarationer og bestille minimum antal kolli.

Food Solutions B2B Shopify
Food Solution B2B Shopify
Food Solutions B2B Shopify

05. Resultatet

Et moderne og inspirerende onlineunivers med fokus på B2B-salg

Food Solutions har fået en moderne online platform, hvor B2B-kunderne nemt og uden manuel e-mails kan gennemføre bestillinger og lade sig inspirere af deres opskriftsunivers. Det nye setup har også givet siden et visuelt løft, som især styrker deres branding og image og på den måde kunne sætte dem i kategori med nogle af de største spillere inden for branchen. De har naturligvis også kunnet minimere de manuelle processer og arbejdsgange, da Food Solutions har kunnet flytte store dele af deres offline salg til online salg.

Hør mere om mulighederne med Shopify og B2B