LÄST

Optimering af digital tilstedeværelse og brugeroplevelser

01. Fakta

 • Kunde

  Last Studio A/S

 • CMS

  Shopify

 • Website

  läst.com

 • Service

  Webdesign & webudvikling

 • Lead frontend

  Stefan Bay Jensen

 • Lancering

  Webshoppen blev lanceret i maj 2019

02. Udfordringen

Hvordan tilpasser man sig kundernes høje forventninger i modebranchen?

LÄST er et Skandinavisk-inspireret brand, som tilbyder sine kunder moderne og komfortable sko. Kollektionen består af unikke sneakers med afsæt i nutidens trend og styles.

Virksomheden ønsker ikke at gå på kompromis med kvalitet, hvilket kommer til udtryk i den nye B2C webshop og ligeledes bliver alle deres sneakers produceret i Portugal, hvor bl.a. skosålene bliver importeret fra Italien, hvilket sikrer kunderne det bedst tænkelig produkt og kvalitet.

Grafikr har været ansvarlig for webdesignet på den nye webshop og den efterfølgende udvikling i Shopify.

 • “Samarbejde i topklasse!

  Vi har i LÄST arbejdet sammen med Grafikr i forbindelse med at opstarte vores egen webshop. Herunder har de stået for at bygge vores hjemmeside i Shopify, assisteret med content og hjulpet os med rettelser igennem hele processen. Endividere har de hjulpet os med Instagram/facebook shopping.

  Fra vores første uforpligtende møde til det endelige, har vi modtaget fuld og sublim service. Folkene fra Grafikr har stået til rådighed fra start til slut, og endda efter vores webshop gik i luften.
  Sidst men ikke mindst så levere de varen til den aftalte tid, hvor de ikke går på kompromis med det mindste. Vi kan derfor med stor glæde anbefale Grafikr!

  Kristian List

  Sales Representative, Läst

Tilpasset den stilbevidste kvinde

Vi havde for mål at skabe en webshop, som ikke lignede den klassiske B2C-webshop, men derimod skabte et minimalistisk udtryk i sammenspil med abstrakte features som bl.a. kommer til udtryk i hover-effekter og mikro-detaljer.

Med Shopify som fundament har vi skabt en enkel og lys webshop, som appelerer til målgruppen, hvor vi opfordrer de besøgende til at gå opdagelse i sneaker-universet på en ny og inspirerende måde.

Collectionpage
Cart page
Lookbook

Vil du høre om mulighederne i Shopify? Kontakt os i dag