SACKit

Fra Prestashop til Shopify: Når driftsikkerhed er afgørende for at sikre sig mod en webshopejers værste mareridt

01. Fakta

 • Kunde

  SACKit ApS

 • CMS

  Shopify Plus

 • Website

  www.sackit.dk

 • Service

  Migrering fra Prestashop til Shopify, modificering af template, internationalt setup.

 • Stiftet

  2012

 • Markeder

  Danmark, Holland, Sverige, Norge, England og Tyskland.

sackit headset
sackit sækkestol
sackit lampe

02. Udfordringen

En sikring mod fremtiden: Fra Prestashop til Shopify 

SACKit er en aalborgensisk virksomhed, der har vokseværk og globale drømme. SACKit produktudvikler konstant, men er mest kendt for deres lækre sækkestole og højtalere samt høretelefoner. Der er ingen tvivl om, at ambitionerne er kæmpestore, og SACKit har store planer for fremtiden. Derfor kom de til os med et ønske om, at flytte fra deres daværende løsning i Prestashop over til Shopify.

Er du i Prestashop, sørger du nemlig selv for at klare hostingen – og er du på flere markeder som SACKit allerede er, kan det skabe udfordringer, da du bliver nødt til at have lokal hosting i alle lande, for at sikre en acceptabel hastighed på siden.

Udfordringen for SACKit ved den løsning var netop, at det både var meget risikabelt, set i lyset af om hostingen kunne klare den store mængde trafik, som de forventer af fremtiden.

Samtidig var SACKit begrænset i forhold til indtræden på nye markeder. Her satte teknologien konstant en stopper for at kunne gøre det hurtigt og effektivt, når først beslutningen om et nyt marked var blevet truffet.

Den daværende løsning var bygget uden udgangspunkt i, at SACKits produktsortiment har udviklet sig meget, og ønsket var derfor at få et design, der kunne stemme overens med den strategi, der var lagt. Den daværende løsning lagde kun op til at købe produkter, men fortalte intet om historien eller SACKit-brandet, som netop ellers rummer masser af historie.

Se hvordan forsiden så ud før

Gammel Ny
sackit ny webshop
 • “Vi skulle på kort tid have en ny webshop, og vi ønskede en hurtig platform, som kunne håndtere mange besøgende. Vi var på jagt efter en Shopify løsning, da den har en massemuligheder - og ikke mindst integrationsmuligheder. Grafikr leverede tilpasninger, som gjorde det muligt at få tilpasset den valgte template til vores behov og ønsker.”

  SACKit logo

  Thea Rasmussen

  Digital Business Developer, SACKit

03. Koncept & Løsning

Fra begrænsninger i Prestashop til sikkerhed med en hosted løsning i Shopify

Inden SACKit kom til os, havde de allerede fastsat, at de ville migrere fra Prestashop til Shopify. SACKit havde en plan om at være live med deres nye webshop i Shopify forholdvis hurtigt, og løsningen blev derfor en templateløsing til en start. 

Med en stram deadline kunne det fulde fokus nemlig i stedet være på migreringen, og sikre at overflytningen forløb smertefrit, og vigtigst af alt, at intet blev tabt undervejs. Samtidig sikrede vi, at den nye webshop blev bygget til at tage højde for det store udvalg af produkter, og at selve produkterne kunne blive præsenteret på endnu bedre vis end tidligere. 

Derudover blev løsningen også at udbygge nogle af produkterne, og samlet set få styr på fundamentale elementer for webshoppen. I dag er SACKit repræsenteret på en hosted løsning, hvor de ikke er afhængige af udviklere og af at drifte selv. 

sackit collection Kategoriside
sackit produktside Produktside
sackit cart Kurv

05. Resultatet

I sikkerhed hos Shopify’s stærke CDN-servere og et internationalt setup

I dag er SACKit flyttet til Shopify, der er en fuldt hosted løsning, så de ikke længere skal frygte eventuelle nedbrud og bekymre sig hosting i udlandet. Rent teknisk er SACKit blevet gearet til at kunne klare ekstreme mængder trafik i fremtiden, og har nu et setup, der er klar til deres fremtidige vækstrejse.

Webshoppen bærer nu i høj grad præg af content frem for bare produkter, og webshoppen fortæller en historie, hvor brandet kommer til sit rette udtryk. Produktudviklingen bliver ikke længere begrænset af hjemmesiden, hvor SACKit nu har langt større rammer til at nå næste niveau med deres ecommerce.

Webshoppen anvender nu Grafikrs unikke workflow til internationalisering, der er en måde, der gør det muligt nemt at lave centrale eller individuelle tilpasninger på tværs af forskellige webshops.

Med dette setup er SACKit nu gearet til nemt at ekspandere til endnu flere markeder i fremtiden, uden tekniske begrænsninger, og er i den grad klar til yderligere vækst og mere trafik, uden bekymringer om hosting og at webshoppen går i sort.

Det har resulteret i fuld driftsikkerhed med mulighed for at kunne implementere et komplet redesign senere hen, når fokus kan flyttes fra hovedformålet om driftsikkerhed.

 • “Samarbejdet med Grafikr har været tæt med både god og hurtig respons. Generelt et effektivt samarbejde med kompetente fagfolk og løsninger. Vi var i luften med vores webshop på bare 3 måneder fra scope til en færdig webshop - med et helt nyt design.
  Særligt Kristian skal have en stor tak for sin indsats.”

  SACKit logo

  Thea Rasmussen

  Digital Business Developer, SACKit

Skal vi snakke e-commerce? Tøv ikke med at kontakte os