SpreeGlee

UX og personalisering øger troværdigheden og brandidentiteten markant

Spreglee

01. Fakta

 • Kunde

  SpreeGlee

 • CMS

  Shopify

 • Website

  www.spreeglee.com

 • Service

  Shopify: Webdesign, Webudvikling

 • Markeder

  Danmark

 • Stiftet

  Ideen kom i 2014, men blev lanceret i 2017 efter mange forberedelser.

02. Udfordringen

Når webshop og brandidentitet afspejler vidt forskellige stilarter

En forældet webshop virker på samme måde som en gammel, slidt butiksfacade. Det er afskrækkende på kunderne, hvis ikke det er en del af konceptet. Spreeglee er et livsstilsunivers og en webshop for modebevidste mænd, som har en forkærlighed for eksklusive brands som Supreme, Hugo Boss, Ralph Lauren, Han Kjøbenhavn og Versace. Desværre var det langt fra dét, deres gamle webshop udstrålede.

I 2018 tog Spreeglee kontakt til Grafikr, da de ønskede at give deres webshop et visuelt løft. De havde et standard-setup, som rent designmæssigt desværre ikke matchede den eksklusivitet og identitet, som Spreeglee og de mange high-end brands i deres shop udstråler. Hvad der startede ud som et mindre designprojekt, udviklede sig hurtigt til et stærkt partnerskab på UX- og UI-fronten mellem Spreeglee og Grafikr.

 • “Hele forløbet har været meget professionelt, og Grafikr har ydet en klasse service.
  Den her type projekter drukner ofte i kommunikation frem og tilbage, men Grafikr har været super hurtige til at svare hele vejen igennem.

  Vi er stærkt tilfredse med samarbejdet og resultatet heraf. Vi ser frem til at anvende dem igen i fremtiden.”

  Victor Nielsen

  Founder , SpreeGlee

Fokusområder

 • Re-design af forside, navigation, produktside, kurv og kundeklub
 • Udvikling af unikke sektioner samt fleksisiblitet i backend.
 • Oplæring af personale i brug af Shopify, så driften og administering bliver tryg.
 • “Wishlist”-funktion: Nem oprettelse af ønskeliste, som kan deles med familie og venner.
 • Integration med Navision
 • Geo Targeted Popups: Besøger man den tyske webshop fra en dansk lokation, vil man blive forslået at gå til den danske webshop i stedet
 • Kundeklub m. integration til MailChimp
Kollektionsside med fokus på brands
Produktside med sticky call-to-action
Navigation

03. Koncept & Løsning

Nyt look, samme geniale udvalg: Når brandidentitet og design går hånd i hånd

Spreeglees daværende webshop var gået af mode, og dens design levede ikke op til den eksklusivitet, som kunderne kunne forvente af sådan et univers. Brandet drømte om et unikt univers med en høj grad af eksklusivitet og diversitet, hvor den rene, stringente skandinaviske designånd på fedeste vis blev kombineret med urbane street wear- og high end fashion-vibes.

Vi tog udgangspunkt i et enkelt, rent og funktionelt design, hvor produkterne er i fokus og webshoppen enkel at bruge. Vi havde især et skarpt øje rettet mod deres filtreringsmuligheder, og med udgangspunkt i en eksisterende software til at bygge filtrering fik vi skabt filtreringsmuligheder, der var langt mere brugervenlige.

05. Resultatet

Et moderne og alsidigt setup med en stærk samarbejdspartner

Vi har i samarbejde med brandet redesignet deres webshop, så Spreeglees eksklusive og minimalistiske brandidentitet træder tydeligt frem. Det var helt essentielt for brandet at sikre et ensartet udtryk og brandidentitet i hele købsoplevelsen fra forsiden til produktkategorierne og videre i inspirationsuniverset.

Da Grafikr påbegyndte samarbejdet med Spreeglee, bestod den indledende fase primært i at se hinanden an og finde et fælles udgangspunkt, så vi kunne ramme netop dét, brandet ønskede. Samarbejdet har fra dag ét været en on-going proces, hvor vi i samspil med Spreeglee fokuserede på ét element ad gangen.

I løbet af kort tid indtog vi helt naturligt rollen som rådgiver og konsulent på UX- og UI-løsninger, som Spreeglee løbende kan tage fat i, hvis der opstår problemer eller nye ideer på tegnebrættet. Spreeglee har fået et stærkt onlineunivers, som tydeligt indkapsler brandets identitet og de kulørte brands på hylderne, der fusionerer kunst og godt håndværk med klassiske og trendy vibes.

Få en uforpligtende samtale med vores Shopify specialister