Then We Take The World

Prisvindende website for anerkendt musik management

01. Fakta

02. Udfordringen

Hvordan præsenteres førende musikartister online?

Efter flere år med en forældet hjemmeside, blev vi kontaktet af TWTTW, da det anerkendte musik management  ønskede en website, som afspejlede deres identitet og kreativitet.

Udfordringen var, at den gamle hjemmeside ikke repræsenterede dem eller deres tilknyttede artister, som tæller navne som Lukas Graham, Brandon Beal og HenneDub.

Den nye hjemmeside havde som mål at være eksklusiv og enkel i sin helhed, men krydret med et artistisk og kreativt touch, for at skabe en mindeværdig brugeroplevelse.

03. Koncept & Løsning

Vi valgte en tilgang, hvor det rigtige billedemateriale ville være afgørende for hjemmesidens endelige udtryk – og tekstindhold skulle være minimal i antal ord, men på samme måde fremtrædende i størrelse og skrifttyper.

“Less is more” har været nøgleordene for hele processen op til det endelige resultat. I dag er det nemt for de besøgende at finde den ønskede artist og kontaktoplysninger – på en inspirerende måde.

  • “Det har været en fed og nem proces for os, fordi vi trods radikale ændringer og ’sidste-øjebliks-ting’ er kommet rigtig rigtig godt i mål. Vi er i hvert fald ovenud tilfredse med resultatet. Tusind tak for det.

    Frederik Barasinki

    Social manager hos TWTTW, TWTTW

Lad os skabe en “app-feeling”

Hjemmesiden, som vi har udviklet i WordPress, er optimeret til alle skærmstørrelser og enheder. Specielt mobil-versionen har resulteret i at give en innovativ og brugervenlig oplevelse, hvor bruger kan interagere med indholdet på en moderne måde.

TWTTW - Forside
TWTTW - Navigation
TWTTW - Artister

05. Resultatet

Prisvindende og unik hjemmeside

Fra at gå til en uinspirerende og outdated hjemmeside, har TWTTW i dag fået en unik og stærk online tilstedeværelse, som har øget antallet af bookinger og øget kendskabsgraden i markedet blandt anderkendte artister, musikere og producerer.

Resultatet endte også med at blive prisvindende hos den anderkendte platform, CSS DESIGN AWARD.

 

Skal vi hjælpe dig med digitalt design eller webudvikling?