Vela Medical

B2B-commerce: Stole til sundhedssektoren gjort smart

01. Fakta

 • Kunde

  Vermund Larsen A/S

 • CMS

  WordPress

 • Website

  Vela-medical.dk

 • Service

  Webdesign, custom backend, frontend

 • B2B website

  500% stigning i leads

 • Custom backend

  Skræddersyet backend og effektivisering af manuelle arbejdsgange

02. Udfordringen

Hvordan simplificerer man bestillingsprocessen til et niche segment?

Vermund Larsen A/S har sit hovedsæde i Aalborg og så dagens lys for første gang i 1935. Den familieejede virksomhed har produceret stole og udstyr til sundhedssektoren i over 84 år, hvilket virksomheden til en dominant og erfaren spiller på markedet. I 2012 blev “VELA Medical” stiftet, som udelukkende fokuserer på sundhedssektoren og producerer de mest optimale siddeløsninger.

Den tidligere hjemmeside var ikke tilpasset til de besøgendes adfærd og havde en ulogisk struktur, hvilket resulterede i tabt omsætning og frustrerede brugere. Målet var derfor at skabe en brugervenlig hjemmeside, som skulle indeholde flere 100 produkter med mange varianter og sammensætninger.

VELA Medical har samarbejdet med Grafikr om en ny moderne hjemmeside i WordPress.

03. Koncept & Løsning

Skræddersyet backend tilpasset til unikke behov

Virksomhedens produktportefølje og mange varianter gjorde det før til en uoverskuelig og langhåret process  at tilføje produkter og navigere rundt i backend, da intet var skræddersyet og teknologien var outdated.

Med det nye setup i WordPress har vi både forbedret kundernes oplevelse på hjemmesiden og samtidigt minimeret de administrative opgaver og arbejdsgange.

 • “Grafikr har udviklet vores hjemmeside som henvender sig til B2B segmentet i sundhedssektoren. Gennem hele samarbejdet var Grafikr både lyttende og forstående over for projektet.De har under hele forløbet været utrolig fleksible mht. udvikling af nye funktioner. Vi har endnu ikke fået et ”Nej” til vores mange krav. Det er fantastisk med et bureau som ikke siger nej, men blot løser det. Grafikr er meget kreative og kom med nogle rigtig gode indspark til designdelen samt funktionaliteten i backenden.”

  Jacob Jørgensen

  Digital Marketing Coordinator, VELA

User journey tilpasset mobile first

Målet var at simplificere VELA Medical’s relative komplekse setup, hvor hjemmesiden også kunne performe optimalt på mobil, da virksomheden ønsker at give den bedste service hele vejen rundt og oplevelse hele vejen rundt.

Udbyttet har styrket loyaliteten til markedet og sammenspillet mellem de enkelte afdelinger.

Relaterede produkter
Produktside
Manualoversigt

05. Resultatet

Markant flere henvendelser og øget omsætning

Resultatet af samarbejdet har resulteret i en markant stigning af konkrete henvendelser via hjemmesiden og en styrket online tilstedeværelse for VELA Medical. Virksomheden kan nu selv nemt oprette sektioner, produkter, varianter, medarbejdere og har fuld kontrol over hjemmesidens indhold.

 • 0%

  stigning i henvendelser

 • “Inden den nye hjemmeside havde vi en Umbraco-løsning. Efter skiftet er vores leadgenerering via hjemmesiden steget med over 500%. Vores hjemmeside er desuden bygget op i simple moduler, som gør det nemt for os at tilføje nye produkter eller lave en specialtilpasset landingpage. Derfor sparer vi nu også en masse tid. Vi er meget tilfredse med vores nye hjemmeside og det er helt sikkert ikke sidste gang, at vi arbejder med Grafikr.”

  Jacob Jørgensen

  Digital Marketing Coordinator, VELA

Vil du vide mere om samarbejdet?