Gorgias vs Zendesk

Jobmulighed som E-commerce Konsulent

Kort beskrivelse

Stillingen er besat

Opslået: d. 24. juni 2022
Titel
: E-commerce Konsulent
Afdeling: København
Stilling: Fuldtid
Startdato: Hurtigst muligt
Løn: Efter kvalifikationer

Vi søger en ambitiøs E-commerce Konsulent

Grafikr A/S er et hurtigt voksende e-commerce-bureau som til dagligt beskæftiger 28 medarbejdere. Vi forbinder mode- og livsstilsbrands direkte med forbrugerne og hjælper dem med at opnå og uafhængighed og loyale kunder.

Vi skaber prisvindende Shopify webshops og vi ønsker at forblive de førende Shopify-specialister i Danmark, hvor vi nu søger en e-commerce konsulent til vores kontor i København, som skal være med til at rådgive og væskte vores eksisterende portefølje.

 

 

Om stillingen som E-commerce Konsulent 

Drømmer du om at vækste en række spændende mode- og livsstilsbrands?

Med rollen som E-commerce konsulent hos Grafikr A/S får du et stort ansvar for vores profilerede kunder. Vores kunder har ambitiøse, internationale vækstmål og alle vores samarbejder bærer præg af højt fagligt niveau. Afdelingen er relativ nystartet, så du vil få en betydelig rolle og kan sætte dit præg fra dag ét.

Du vil kun arbejde med eksisterende brands og får en unik mulighed for at skabe langvarige relationer til en række spændende virksomheder. Du får til ansvar, sammen med de andre e-commerce konsulenter, at rådgive kunderne og finde frem til de bedste løsninger, som kan skabe vækst for deres forretning.

Vi kigger holistisk på vores kunder og forholder os ikke kun deres konverteringsrater, average order value og lignende, men vi forventer, at du kan forstå og forholde dig kritisk til ét 360-graders setup.

Dine primære opgaver bliver at

 • Udforme e-commerce strategier og vækstfremmende tiltag for vores kunder
 • Analysere resultater og indsatser
 • Kundedialog og stakeholder mangagement
 • Sparring med kundernes samarbejdspartnere (Performance Marketing Bureauer)
 • Planlægge og uddelgere udviklingsopgaver og CRO-projekter
 • Facilitering af workshops sammen med andre specialister

Vi forventer

 • Du tager fuld ejerskab over dine kunder og projekter
 • Du har en forståelse for marketingpaletten (du skal ikke eksekvere den, men blot forstå den)
 • Du har forståelse for en typisk e-commerce værdikæde
 • Du kan arbejde aktivt med e-commerce nøgletal
 • Du er nysgerrig på nyeste e-commerce trends og brænder for e-handel
 • Du har kommunikationsfærdigheder på et teknisk niveau
 • Du er målrettet, resultatorienteret og struktureret
 • Du trives med høj faglighed

På det personlige plan sætter du pris på at skabe værdifulde relationer og du er en skarp og tydelig kommunikatør. Du er konkurrerende, målrettet, ansvarlig og disciplineret. Du udfordrer status quo og har en forbedrende eller idérig tilgang.

 

 

Vi tilbyder

Du vil have din daglige gang på vores kontor i København SV. Du får frihed under ansvar og vi tilbyder en stejl læringskurve, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på nogle af Danmarks hurtigstvoksende D2C brands, så som HairLust, Camille Brinch Jewellery, Barons, Rains, Shaping New Tomorrow, Vuffeli osv.

Du bliver en del af en ambitiøs vækstrejse, hvor vi fokuserer på at lave gode løsninger og arbejde med de rigtige kunder. Vi vægter kvalitet over kvantitet og vi siger ofte nej til henvendelser, hvis det ikke er et match. 

 

Sådan søger du jobbet

Send din ansøgning og cv til HR-Manager Pernille Bastholm på job@grafikr.dk. I emnefeltet skriver du “Jobansøgning: E-kommerce Konsulent”. Vi kalder til samtaler løbende.

Dine oplysninger vil kun blive brugt til rekrutteringsformål og alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videresendt til tredjepart. Grafikr ApS overholder gældende dansk og EU-loving vedr. beskyttelse af personlige data.

← Tilbage til karriere-siden